خوب در مرحله اول شما از قاشق فی برای سرو کردن خاویار استفاده نمی کنید .
وقتی که شما از قاشق فی برای این کار استفاده کنید خاویار را اکسید می کند .
در این صورت قسمت هایی برجسته و با ارزش از خاویار شما تلخ خواهد شد .
پس در واقع خرید خاویار که انجام دادید به نتیجه خواهد ماند .
به جای ف ، از پلاستیک استفاده کنید .
اما آیا قاشق های پلاستیکی خلاف تصورات ما نیستند ؟
در زمینه مادی خوب قطعا ما نرجیح می دهیم برای سرو کردن پس از خرید خاویار از پلاستیک استفاده کنیم .
در قسمت غذاخوری رستوران ، قاشق مثل مروارید ، شاخ بوفالو یا حتی طلا است .
خاویار خوراک لذیذی است که امروزه زندگی ثروتمندان را از این رو به آن رو کرده است .
هر چند ، آیا می دانستید اولین مهاجران آمریکایی از جایی که ماهی استورژن از آن جا به دست می آمد خوششان نمی آمد ؟
آن ها پس از خرید خاویار ، آن را در اختیار برده های خود قرار می دادند تا از آن استفاده کنند .
خوب این تا زمانی درست بود که استورژن ها به خاطر تخم هایشان که جزئی اصلی از خاویار است معروف شدند .
یک تصور غلط در مورد خرید خاویار وجود دارد که خاویار تخم گونه های بزرگی از ماهی ها است .
اما چیز های بیشتری وجود دارد که به خاویار مربوط می شود .
خاویار فقط تخمی از ماهی های ساده نیست .
ما این تخم ها را به عنوان خاویار در نظر می گیریم .
این تخم ها شسته می شوند ، آبکاری می شوند و در قوطی های حلبی بسته بندی می شود .
این قوطی تا موقعی که نیاز شود روی میز ثروتمندان قرار گیرد نگهداری می شود .
خاویار واقعی که توسط خوره های خاویار پیشنهاد داده می شود از ماهی استورژن که در دریای کاسپین زندگی می کند تهیه می شود .
اما در هنگام زمستان به مناطق گرمسیر آسیا انتقال داده می شود .
در قسمت بعدی سعی می کنیم نکات بیشتری در مورد خرید خاویار به شما ارائه دهیم .
البته طبق معمول نیز باید متذکر شویم خرید خاویار به دلیل نزدیک شدن به انقراض آن محدود شده است .
پس پیدا کردن خاویار اصلی بسیار سخت تر و پیچیده تر شده است .
منبع : https://talagene.com/articles/caviar-buying-guide-part-three/
درباره این سایت