برای مثال یک خاویار پتروس 1954 وما از یک ریسلینگ آلمانی که تازه و سرحال باشد بهتر نیست .
یک قوطی پانصد دلاری از کالوگا به صورت خودکار -
شما را بیشتر از یک قوطی ده دلاری از تخم قزل آلا خوشحال نخواهد کرد .
خرید خاویار مانند خرید شراب می ماند .
این کار بر اساس قیمت انجام نمی شود .
بلکه بر پایه استایل و سبکی است که تهیه می شود .
هدف ما این نیست که برای خرید خاویار ، بهترین نوع آن را پیدا کنیم .
ما می خواهیم در نهایت چیزی را پیدا کنیم که شما دوست داشته باشید .
اگر عاشق صدف هستید که به آب نمک قوی نیاز دارد و گاهی طعم فی دارد -
تخم استورژن از کالیفرنیا که سفید و خوب است می تواند برای شما مناسب باشد .
اگر یک چیز ملایم تر می خواهید استرای طلایی ممکن است بیشتر به کار شما بیاید .
در حقیقت ، ما متوجه شدیم که اکثر تخم های گران قیمت خیلی تمیز هستند و طعم طبیعی دارند .
همچنین در هنگام خرید خاویار گران قیمت خیلی سخت است که بگوییم شما دارید خاویار می خورید .
حتما به گارسون بگویید که تمایل دارید چگونه خاویار برای شما سرو شود ؟
ممکن است شما با کره ، درخشان یا . آن را ترجیح دهید .
اگر مشروبات گازدار جزو علایق شما است هیچ چیزی بهتر از خاویار قرمز برای خوردن با آن وجود ندارد .
تخم قزل آلا چیزی که به همان اندازه که نان تست آووکادو پیدا می کنید ، پیدا می شود در اکثر رستوران های آمریکایی یافت می شود .
در مرحله بعد تخم سالمون وجود دارد که نرم تر و ظریف تر و بزرگ تر است .
این به معنای وجود دوز بالای روغن ماهی است .
اما معیار های اصلی برای خرید خاویار سیاه را خارج از محدوده مشروبات گازدار تصور کنید .
کارشناسان همیشه به دنبال صاف ترین تکیلا و سالم ترین استیک نیستند .
آن ها متوجه می شوند که گاهی اوقات به خاطر حرارت بالا برخی جا ها ممکن است دچار سوختگی شود .
همچنین می دانند که این موارد گاهی برای جویدن مناسب است .
گاهی اوقات فیله به خاطر ترکیب شدن طعم آن با سس دقیقا همان چیزی می شود که ما می خواهیم .
مثل فیله ، سوروگا یا بری به اندازه همتایان خود سفت نیستند .
اما این به آن معنی نیست که با پک های گران قیمت بسته بندی نمی شوند .
منبع : https://talagene.com/articles/buying-caviar-steps-part-two/
درباره این سایت