خرید خاویار بسیار هزینه بر است .
بهترین نوع خاویار می تواند ارزشی بیش از یک اتومبیل در سایز متوسط داشته باشد .
رستوران ها به سادگی می توانند برای سرو کردن یک خاویار ، دویست دلار در نظر بگیرند .
چه این غذا را در رستوران بخورید چه در خانه ، 10 مورد وجود دارد که باید در مورد خرید خاویار و میل کردن آن بدانید .
با دانستن این موارد شما می توانید از وعده خاویاری خود لذت کاملی ببرید .
در خرده فروشی سطح قیمت خرید خاویار ( تخم آن ) کم تر از شصت و پنج تا هشتاد و پنج دلار به ازای هر سی گرم نیست .
در برخی از موارد این قیمت به صد و پنجاه دلار یا بیشر نیز می رسد .
خدمات خاویار به طور اساسی در یک رستوران کم تر از صد دلار است .
رستوران Le Bernardin برای سرو کردن هر انس خاویار استرا دویست و بیست دلار فاکتور می دهد .
در حالی که رستوران Daniel حدود چهار صد دلار برای هر پنجاه گرم هزینه می تراشد .
بیایید صادق باشیم .
رستوران ها کار خاصی را برای بهبود خاویار انجام نمی دهند .
آن ها خرید خاویار را انجام می دهند .
قوطی را باز می کنند و در ظرفی کنار مقداری بلینی و کرم خامه ای با قاشق سرو می کنند .
پیچیده ترین قسمت این است که چگونه خاویار را علامت گذاری کنیم .
اکثر تخم های با کیفیتی که شما در رستوران ها میل می کنید از Petrossian ، Caviar Russe ، Paramount و سایر تهیه کنندگان خریداری می شود .
این تهیه کنندگان کالا های متنوع خود را در مغازه های خرده فروشی ها به فروش می رسانند .
محلی که مشتری های فردی نه مالیات می پردازند ( خاویار در نیویورک آزاد است ) و نه انعامی برای آن باید پرداخت کنند .
در موردش این گونه فکر کنید :
ترجیح می دهید دویست دلار خرج کنید تا در یک رستوران فانتزی خاویار بخورید یا همان محصول را با قیمت صد و پنجاه از Petrossian خریداری کنید ؟
البته این به آن معنا نیست که شما نباید تخم خاویار را در خارج از خانه میل کنید .
گاهی اوقات جذاب است که شبی را در کنار خانواده بیرون از خانه سپری کنید .
قطعا بد ترین چیزی که در هنگام خرید خاویار می توانید انجام دهید برداشتن گران ترین تخم به خاطر هیچ دلیل خاصی است .
هیچ دلیل خاصی وجود ندارد که شما همچین مبلغی را برای این تخم پرداخت کنید .
درباره این سایت