در قسمت های قبل چندین مرحله از روند خرید خاویار را بیان کردیم .
چون می خواهیم آخرین قسمت را برای شما عزیزان مطرح کنیم خلاصه ای از قسمت اول را ذکر می کنیم .
در قسمت اول سه نکته بسیار مهم داشتیم :
اگر می خواهید خاویار با کیفیتی را میل کنید حتما بودجه مناسبی برای آن در نظر بگیرید .
قیمت خرید خاویار در ازای سی گرم از آن حداقل بین شصت و پنج تا هشتاد و پنج دلار نیست .
همان طور که گفتیم اگر بخواهیم صادقانه نظر بدهیم رستوران ها عمل خاصی برای ارائه خاویار انجام نمی دهند .
قرار نیست هزینه بالایی که برای خرید خاویار می کنید ، خاویار بهتری را در به شما ارائه کند .
بهترین دما برای ذخیره خاویار در دما های پایین است .
اما این دما بهترین دما برای لذت بردن از خوراک خوش مزه نیست .
منجمد کردن پس از خرید خاویار طعم آن را از بین می برد .
پس اگر رستوران ها آن را روی یخ سرو می کنند ، آن ها را کنار بزنید .
وقتی که روغن را دیدید و شروع به گرم شدن کرد متوجه می شوید که چه طعم بهتری دارد .
اگر می خواهید این روند را تسریع بخشید ، آن را روی یک گرم کننده قرار دهید .
اگر دارید در خانه خاویار را میل می کنید قبل از سرو کردن آن را ده دقیقه بیرون از یخچال قرار دهید .
این زمان می تواند برای بازگشت طعم اولیه مناسب باشد .
آیا شما سس کوکتل را کاملا روی صدف پخش می کنید ؟
احتمالا جواب شما منفی است .
پس احتمالا حداقل در اول کار چیز اضافه ای را به صورت کامل روی خاویار خود پخش نخواهید کرد .
قبل از این که بخواهید چیز های متفاوت را با هم ترکیب کنید نیاز دارید تا متوجه شوید :
نرمی و میزه این تخم ها پس از خرید خاویار به تنهایی چه طعمی دارد .
پس اگر آشپزی وعده ترکیبی برای خاویار پیشنهاد داد که :
مقداری خاویار روی کمی سیب زمینی و آجیل برای شما سرو می شود و آن را باید یک لقمه کنید
این پیشنهاد را رد کنید و هر کدام از آن ها را جدا میل کنید .
با این کار شما می توانید پس از خرید خاویار از وعده غذایی خود لذت ببرید .
از این موارد که بگذریم هر طور که دوست دارید رفتار کنید .
وقتی برای چیزی این همه هزینه می کنید باید هر طور که دوست دارید و از آن لذت می برید ، آن را میل کنید .
وسیله ای را برای گرم کردن خاویار در نظر داشته باشید .
منبع : https://talagene.com/articles/caviar-buying-guide-part-five/
درباره این سایت