خاویار استرا به خاطر طعم قوی تری که نسبت به بلوگا دارد شناخته می شود .
دلیل آن هم مشخص است :
این ماهی در عمق بیشتری نسبت به بلوگا و آب های سرد تر شنا می کند .
همچنین موادی که به عنوان غذا می خورد نیز متفاوت است .
کوچک ترین نوع برای خرید خاویار است .
طعم این ماهی کاملا عالی است .
مثل دو نوع دیگر خیلی گران نیست .
رنگ تخم های آن بین خاکستری معمولی تا سیاه تغییر می کند .
فراوان ترین نوع برای خرید خاویار همین گونه است که سنگینی آن به صد و پنجاه پوند می رسد .
فقط به خاطر این که موضوع را پیچیده تر کنیم سایر نژاد ها مثل :
از تخم های سالمون ، لامپوس و ماهی سفید نیز به عنوان خاویار یاد می شود .
این نوع ماهی ها را شما اکثر اوقات در فروشگاه های سوشی و سوپرمارکت ها مشاهده می کنید .
در مقایسه با ماهی های دریای کاسپین که در خرید خاویار استفاده می شود اصلا گران نیستند .
همین طور انتظار می رود از آن ها به منظور جلوگیری از پخت و پز استفاده شود .
تخم های کوچک سیاهی که از لامپوس در همه سوپرمارکت ها برای خرید خاویار پیدا می کنید :
شاید مثل تخم های اصلی باشند ولی به هیچ وجه مزه مشابه آن ها ندارند .
خاویار از طریق مرتب کردن و صاف کردن تخم ها بر اساس سایز و رنگ بررسی می شود .
مقداری آب نمک که تمامی خصوصیات آن مشخص است به تخم ها به منظور جلوگیری از یخ زدگی آن ها افزوده می شود .
پس از آن این تخم ها در در قوطی هایی که 4 پوند وزن دارند نگهداری می شوند و برای صادرات از آن ها استفاده می شود .
یک وارد کننده ، خاویار را در قوطی های کوچک تر دوباره بسته بندی می کند تا با قیمت بالا تری در مرحله آخر به فروش برساند .
سایز معمولی که برای خرید خاویار در نظر گرفته شده است 1 اُنس در نظر گرفته شده است .
خاویار بلوگا همیشه در قوطی های آبی به فروش می رسد .
استرا در قوطی های زرد بسته بندی می شوند و سوروگا در قوطی های قرمز رنگ قرار دارند .
سازمان حفاظت از ماهی و حیوانات وحشی در ایالات متحده واردات خاویار بلوگا را به این کشور ممنوع اعلام کرده است .
این کار باعث تقویت این گونه از خاویار در دریای کاسپین می شود .
درباره این سایت